portengenadvies
Over portengen advies
Vind uw weg in het doolhof

Portengen Advies helpt u om de weg te vinden in het doolhof van contracten, onbegrijpelijkheid van contracten, begrip tussen de commercie en de programmeurs en om dit alles met verstand van marketing prettig te presenteren. Zowel intern als met externe leveranciers.

leeuw
Over robert

Robert Portengen heeft jarenlange ervaring in de financiële sector en is daarnaast al jarenlang eigenaar van Images Marketing / creative productions. Door de combinatie van zijn kennis van klantwensen, klantreizen en klantbegrip met de kennis van de financiële sector is hij goed in staat om uw producten te moderniseren en zo tevens te voldoen aan de eisen van toezichthouders op dat gebied. 

Robert is tevens een ervaren informatiemanager, Business advisor consultant, gespecialiseerd in Business / IT alignment. Robert is CamJo gediplomeerd en Msc in IT management. 


Robert heeft een bewezen track record in project start-ups, innovatiemanagement en het bouwen en managen van een business cases. Prince2, ITIL, procesmanagement, business analyse and contractmanagement hebben geen geheimen voor hem.

Ontdek Portengen Advies

Heb je als bedrijf nog hele oude contractvoorwaarden voor je klanten? Dan is de kans groot dat ze niet zo goed leesbaar zijn voor je klanten.


En voor financiële producten, zoals verzekeringen, verplicht de toezichthouder je om een dossier aan te houden waarin je aantoont dat jouw producten en de communicatie daaromheen voldoen aan de volgende criteria:


kostenefficiënt, nuttig, veilig en begrijpelijk.


Daarom is het van belang dat je alles om je product heen eens tegen het licht houdt. Je website communicatie, je brochure, je geautomatiseerde berichten over je product, je facturen, de (algemene) voorwaarden enzovoort.


Daarom is het fijn dat je dat hele proces, van communicatie tot aan de voorwaarden, kunt laten screenen en laten verbeteren door een externe partij. In één keer heb je een verbeterd klantproces, betere marketing èn een dossier dat de toets van de toezichthouder kan doorstaan. Portengen Advies regelt alles voor je.


En mocht er een ingreep in je IT processen nodig zijn, of nieuwe content voor je site of brochure, dan kan dat meteen meegenomen worden.  


Keertje praten over wat er allemaal kan? Neem dan contact op.

GHG
Robert portengen